Fri fragt over 299,- Personlig ekspedition Bæredygtig levering 100% omtanke

Privatlivs politik

Hos NORTHWOOD respekterer og forstår vi hvor vigtigt det er, med privatliv på internettet.

Personlige oplysninger - herunder navn og adresse - i forbindelse med køb, bruger vi kun i forbindelse med købet. Vi gemmer og videregiver ej disse oplysninger.

Bankinformationer behandles fortroligt, sikkert og ikke mindst krypteret via en betalingstjeneste.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev, giver du os din e-mail adresse. Den bruges udelukkende til dette formål, og der er altid en mulighed for at afmelde sig herfra.

Læs mere herunder:


Vores persondatapolitik: 

 

Vi er dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.north-wood.dk


Vi er:


northwood

Nyvej 23

4261 Dalmose

Mail: info@north-wood.dk 

Tlf: 2215 2099
CVR: 40670076

Indsamling og behandling af dine personoplysninger:
Hos northwood indsamler vi kun persondata, når det er relevant for os, dig eller dit køb, tilmelding til arrangementer eller vores nyhedsbrev.


Vi indsamler følgende data ved køb i vores webshop:


  • Navn og efternavn
  • Adresse og evt. alternativ leveringsadresse
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Betalingsoplysninger

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev eller et arrangement registrerer vi kun din e-mailadresse og det navn du oplyser.

Vi indsamler og behandler på ingen måde personfølsom data hos northwood.

 

Vi sætter en dyd i, at overholde alle relevante lovbestemmelser. Når vi indsamler og bruger dine personlige data, overholder vi naturligvis også loven på området. Vi opbevarer dermed kun persondata, så længe det er hensigtsmæssigt relevant og for den grund, de blev indsamlet til. Og ellers så længe, vi har juridisk forpligtelse til det.

Behandlingsgrundlag og formål:

 
Vi indsamler kun personoplysninger, når der gennemføres et køb i vores webshop. Dette er nødvendigt for gennemførslen af en handel samt afsendelse af en ordre.

E-mailadresser og telefonnumre er nødvendige for afsendelse af ordrebekræftelser samt videre information om forsendelse.


Når du betaler for dit køb indsamler vi dit navn, kortdata og IP-adresse. Disse oplysninger er nødvendige, men bruges og gemmes kun i forbindelse med din betaling og til at opfylde den aftale, som købet er.

Såfremt du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev, skal du selv ved en aktiv handling på vores side, acceptere og give samtykke til at vi må sende dig vores nyhedsbrev.

Herefter bruges din e-mailadresse til løbende udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan dog til en hver tid, afmelde nyhedsbrevet. Dette gøres nederst i udsendte nyhedsbrev via et link.

Dine persondata bliver altså senest slettet 5 år (jf. Bogføringslovens §10) efter, du har modtaget din seneste ordre. Dette gælder dog ikke din e-mailadresse, såfremt du selv har givet samtykke til at modtage nyhedsbreve

 

northwood bruger cookies for at give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Fortsætter du accepterer du hermed vores brug af cookies.

Kurven er tom

♥ Gratis fragt ved køb over 299,- OGSÅ ved hjemmelevering! Pas godt på jer selv! ♥ Julie
northwood bruger cookies for at give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Fortsætter du accepterer du hermed vores brug af cookies.

Få 10% på din næste ordre | Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER og få bæredygtige historier og nyheder i din indbakke ✉️

Tilmeld dig vores bæredygtighedsklub. Det er ganske uforpligtende, og du kan til enhver tid melde dig ud igen. Vi skal bare bruge dit navn og din e-mail adresse her:
Trustpilot